Välj rätt takräcke efter bilmodell

Att semestra med bil är för många en stor frihet och lycka. Du kan ta dig dit du vill i din egen takt. Stanna på vägen, upptäcka och uppleva nya saker och få ut mer av dagarna. Men vad som kan ställa till med problem är ditt och familjens behov av utrymme. Surfbrädan, skidorna, kajaken, med mera ska med och tar plats. Lösningen är ett portabelt och smidigt takräcke.

Snabb och enkel montering

Takräcken kan upplevas som otympliga, svåra att fästa och måste dessutom vara specialanpassade till varje bilmodell. Men det finns andra lösningar som du enkelt använder oavsett vilken vad du kör, såsom Audi, Volkswagen, BMW och så vidare. Det tar endast två minuter att installera och kräver varken verktyg eller rails. Med några enkla handtag spänner du nämligen takräcket genom bilens dörrar och undertak.

Säkerhet och krocktester

Materialen i takräcket är slitstarka och har genomgått krocktester med godkänt resultat. Räcket tar ingen plats när du inte använder det och du kan förvara det i bilen för kommande behov. Paketet består av klossar, remmar, fiberduk och skyddande fodral. Ta en titt här för mer information om den flexibla lasthållaren. Med ditt nya takräcke kan du således ta med dig allt det du behöver och vill.